zaterdag 20 augustus 2016

FAAAAARN

Nee! We hebben geen tv! Al jaren en jaren niet. De afgelopen tijd lijkt het normaler gevonden te worden. Want, steeds meer mensen doen wat wij al heel lang doen: kijken via Internet. Heb je toch geen tv voor nodig? Nee, dan zes a zeven jaar geleden: 'Wat! hebben jullie geen tv?! Hoe moet je dan het nieuws volgen??! Tja... das war damals.
Wij hier creeeren bijna elke avond ons gezellige, knusse thuisbioscoopje. Scherm gekoppeld aan de Mac, geweldig goede geluidsboxjes vastgeklikt. Netflix opgesnord, klikkerdieklik en gaan met die banaan.
Zo hebben we al wat afgenoten, saampjes op de bank. Stranger Things al gezien? Ja?! Eng he? En The Fall? Wauw, wat 'n sexy and classy lady, die Gillilan Anderson. Wow! Vorige week zijn we begonnen aan Dag! Noors. Machtig mooie combi van absurdisme en serieuze zaken, er komt heel wat aan bod in Dag. We zijn dol op de hoofdpersoon, een ogenschijnlijk norse solitair levende relatietherapeut; schijn bedriegt, hij is echt cute. Wat we ook zo leuk vinden aan deze serie, is dat er best vaak in gevloekt wordt. Op zijn Noors. Nu we zo in de serie zitten, kunnen we al aardig voorspellen wanneer er weer eentje aankomt. We proberen zelfs tegelijk met de acteurs te vloeken, op zijn Noors dan. Zitten we dan op de bank, soort van af te tellen in de hoop dat we op 't op de right moment zeggen: Faaaaarn! (Fonetisch, betekent: Verdomme!)
Zonder tv is het leven echt leuker, hoor, mensen. Faaaarn nog an toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten